Výraz, ktorý sa v gastronómii veľmi nepoužíva, hlavne preto, lebo je ťažko merateľný a predsa tam je. Zamýšľame sa nad jednotlivými faktormi, ale nie nad celkovým fungovaním a ladením týchto faktorov dokopy. Duša prevádzky sa skladá z : Dizajnu prevádzky, Personálu, Ozvučenia, Osvetlenia. Ak všetky tieto faktory ladia a dochádza k harmónii medzi nimi, zvyšuje sa spokojnosť, spomalenie a vnímanie hosťa v prevádzke, kde sa sám bude veľmi rád vracať a odporúčať vašu prevádzku svojim blízkym. Ak len jeden z týchto faktorov neladí v celkovej atmosfére prevádzky, dochádza kContinue reading
Kategória: Reštaurácie
-
Správne osvetlenie urobí veľa, zákazníci sa k vám radi vrátia
-
Viete, čo tvorí dušu prevádzky? Možno vás to prekvapí!
Výraz, ktorý sa v gastronómii veľmi nepoužíva, hlavne preto, lebo je ťažko merateľný a predsa tam je. Zamýšľame sa nad jednotlivými faktormi, ale nie nad celkovým fungovaním a ladením týchto faktorov dokopy. Duša prevádzky sa skladá z : Dizajnu prevádzky, Personálu, Ozvučenia, Osvetlenia. Ak všetky tieto faktory ladia a dochádza k harmónii medzi nimi, zvyšuje sa spokojnosť, spomalenie a vnímanie hosťa v prevádzke, kde sa sám bude veľmi rád vracať a odporúčať Vašu prevádzku svojim blízkym. Ak len jeden z týchto faktorov neladí v celkovej atmosfére prevádzky, dochádza k vnútornémuContinue reading
-
Prečo by ste nemali podceniť výber hudby pre vášho zákazníka
Ozvučenie je výraz, ktorý sa v gastronómii veľmi nepoužíva, hlavne preto, lebo je ťažko merateľný a predsa tam je. Zamýšľame sa nad jednotlivými faktormi, ale nie nad celkovým fungovaním a ladením týchto faktorov dokopy. Duša prevádzky sa skladá z : Dizajnu prevádzky, Personálu, Ozvučenia, Osvetlenia. Ak všetky tieto faktory ladia a dochádza k harmónii medzi nimi, zvyšuje sa spokojnosť, spomalenie a vnímanie hosťa v prevádzke, kde sa sám bude veľmi rád vracať a odporúčať vašu prevádzku svojim blízkym. Ak len jeden z týchto faktorov neladí v celkovej atmosfére prevádzky,Continue reading
-
Aktívne a s úsmevom, ale kde sa vytratila radosť?
Veľké mestá nás obklopujú a lákajú gastronomickými zážitkami, avšak poďme sa pozrieť na určité detaily súčasnej spoločnosti v súčasnej gastronómii. Krásne kaviarne, či reštaurácie ostali stále zvykom. Na to si potrpia všetci majitelia prevádzok, nádherný dizajn doladený detailmi, na druhej strane, máloktorá prevádzka má celkový koncept k vyjadreniu nejakej správy pre hostí… Kávovar riešime až na koniec, prečo? Všetku investíciu majitelia minuli na dizajn prevádzky a potom to, čo ich má živiť – kávovar, na ten už peniaze neostali, a tak sa naťahujú ruky ku korporačným kávovým firmám. Upísať siContinue reading
-
Pákový kávovar alebo Automat ?
Zakladáte prevádzku a neviete aký kávovar a kávu si vybrať? Ktoré parametre sledovať pri výbere ? Čo môžete žiadať od svojho dodávateľa kávy a na čo máte právo. Kde sa hodí viacej pákový kávovar a kde zase automat? Kde získate informácie o tom ako správne obsluhovať kávovar? Je lepšie vypnúť pákový kávovar na noc, alebo ho nechať bežať? Na otázky Vám veľmi radi poskytneme konzultáciu ktorá Vám ušetri čas a náklady.